Eerlyk Waar gaat in juni sluiten

Na bijna 30 jaar als Wereldwinkel in Hengelo – sinds 2019 zelfstandig onder de naam Eerlyk Waar – hebben we het besluit moeten nemen om te stoppen met de winkel.
Door een gestage terugloop van de omzet is de winkel helaas niet meer rendabel te houden. Veel van onze medewerkers zijn inmiddels ook op een leeftijd dat ze willen stoppen met hun werkzaamheden, tegelijkertijd is het moeilijk om nieuwe vrijwilligers te vinden. De coronacrisis en de daaruit voortkomende maatregelen hebben de laatste duw gegeven.

Zaterdag 12 juni is de laatste openingsdag (nog even afhankelijk van de corona ontwikkelingen), daarna sluit de winkel definitief.
Het goede nieuws is dat we door de versoepelingen vanaf 28 april weer vaker open kunnen. De openingstijden zijn dan van dinsdag t/m zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur. Houd onze socials in de gaten voor opruimings aanbiedingen en kortingen !